Jarero Food

jarero-food-1

Een klein familie bedrijf, waarbij de hulp regelmatig wordt ingeroepen van vader Ruud, Moeder Fietje en zoon Roan Jansen.

Als gediplomeerd restaurant kok, leermeester en na vele jaren in de catering te hebben gewerkt, ben ik in 1995 mijn vader achterna gegaan in de financiële wereld.

De horeca heeft altijd mijn passie gehouden en na diverse horecabedrijven een helpende hand te hebben geboden heb ik ervoor gekozen om in 2015 voor mijzelf te beginnen en Jarero Food & Financials te starten.

Zo kan ik naast mijn huidige werk als financieel adviseur, mijn horeca bloed laten stromen en passie blijven uitoefenen.

Het  verzorgen van barbecues en feesten bij u op locatie is ons op het lijf geschreven.

Door het gebruik van uitsluitend eersteklas producten, altijd vers en fantastische kwaliteit, ontvangen wij veel complimenten.

Het ontzorgende karakter vind u terug in het feit dat wij bij een feestje altijd zelf aanwezig zijn. Wij zorgen voor een lekker hapje en bespreken de wensen met uw gasten die wij a la minute kunnen aanpassen.

Of het nu gaat om vlees, vis of vegetarische producten, bijna alles is mogelijk.

Heeft u een leuk feest gepland en ziet u er tegenop de hele dag in de keuken te moeten staan, dagen van te voren boodschappen te doen en de stress om van alles te moeten regelen?….Dan kunt u bij ons terecht!!!

In overleg met u verzorgen wij uw feest met passie en beleving tot in de puntjes. U kunt zelf achterover zitten en gezellig de aandacht aan uw gasten geven.

Wij verzorgen uw gasten!

Onbetaalbaar hoor ik u denken, echter niet bij ons!

Een kleine voorbeeldberekening van een zeer populair pakket ter informatie:

Uw feest wordt van begin tot eind door een kok verzorgd. Hij bereid voor u en uw gasten een diversiteit van vlees / vis of vegetarische producten zoals;

Bistro biefstuk, Varkenshaassaté, Procureurlapje, Garnalenspies, SpareKips, Kipsaté, gegrilde Courgette, gegrilde Paprika & een gemarineerd Speklapje (wij hebben deze producten allemaal bij ons en gaan uit van gemiddeld 4,5 stuks / ca. 400 gram per persoon).

Daarnaast wordt u aangeboden :

  • Een rijkelijk gegarneerde huzaren – en aardappelsalade.
  • Stokbrood met kruidenboter
  • Knoflook, zigeuner en  Satésaus
  • De borden, bestek en servetten van een stevige kwaliteit en niet te vergeten…
  • Barbecue en gas
  • Een privé kok!

Voor dit geheel betaald u € 17,50  per persoon inclusief BTW en het opruimen en schoonmaken van de barbecue.

Uiteraard zijn veel andere mogelijkheden bespreekbaar.

Voor meer informatie of een offerte kunt u  met ons contact opnemen,  U zult versteld staan van onze prijzen.

Met smakelijke groet…

Remy, Ruud, Fietje & Roan Jansen